!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd"> jennahult.blogg.se

Nu kör vi!

Nu kommer jag börja med bloggandet, laddat ner appen och bloggar när jag har tid. Minst en till två ggr per dag. 
Försöka locka läsare och få upp videos på youtube är två av mina nyårslöften för iår. 
 
#1 Locka läser till en ny blogg
Jag tittar runt på andras bloggar, kommenterar flitigt och får allt detta tillbaka. En visning på bloggen räker långt. Kommenterar man mycket på andras bloggar får man ju kommentarer tillbaka. Det är det som är roligt med att blogga ju.
 
#2 Få upp mer Youtube video
Jag har snart hållit på med youtube i ett helt freaking år. Men bara fått upp 9 videos !!!!1!!!!11!!! vilket är inte väldens bästa grej att göra. Min kanal söker man bara på '' Jenna Hult '' och där hittar ni mig. Ni hittar mig lite överallt eftersom internet är min högrahand. Jag har det överallt. 
Jag har igentligen tittat på Youtube och velat göra sånna här videos sedan för många år sedan. Och jag har igentligen lagt upp videos förut men dom var för pinsamma för att folk skulle kunna se. el oh el.
 
Mitt tredje nyårslöfte är inte lika dessa två dock.
 
#3 Le mer :)
Jag har ett asdåligt år, vilket gjorde år 2013 det värsta. Jag fick väldigt mycket hat på internet som jag fortfarande får, men mina kompisar säger att jag inte ska bry mig. Liksom dom säger det till mig, på riktigt. Vilket betyder. 
Jag kan ta åt mig hat väldigt lätt och då menar jag lättare än andra. Jag kan deppa ihop i ett hörn, och jag får ett litet ynka '' ful '' för alla är ju fina på sitt eget sätt. Inte för att jag tycker att jag är fin, i mitt utseende. Jag tycker kanske om mina ögon eller nåt. Det räknas. Allt räknas. Och med det, är väldigt många ungdomar osäkra med sig själva. Jag har kompisar, vilket är två av mina bästa vänner går igenom depression. Jag har varit där själv, men sjönk inte lika lågt som dom. Vill få dom upp till min level där jag är just nu. 
 
Hoppas ni kommer läsa min blogg. Kram!